UWAGA
Moi drodzy, kiedy wyjeżdżacie na czas dłuższy, niż te 10 dni, to badźcie tak mili i załatwcie sobie zastępstwo, bo utrudniacie i psujecie grę innym. Dziękuję.
No cóż... Osamotniona w tym temacie nie będziesz. xD
Ze swojej strony melduję, że dzień nieobecności na 10.06.2011 wypada. Wycieczka szkolna, a jakże.
"I od kiedy to komplementem dla niewiasty są "lica jako zachód słońca czerwone"?
Toż przecież tak uhonorowana białogłowa z grobu by wstała i łeb twój durny deską trumienną rozbiła."
Mistrz Gry
Ka nadmieniła, iż nie będzie jej do końca tygodnia.
Zapowiada się na to, że od 10 do 24 VII będę nieobecna. Prawdopodobnie na smoki będę się logować, ale nie mam pewności, czy wyskrobię tyle czasu, aby spreparować odpis. Mam nadzieję, że w międzyczasie mnie nie wywalicie... : P
Ostatnio edytowany przez Ariedale (2011-07-06 08:24:19)
Niestety, od jutrzejszego świtu do mniej więcej 23-24 lipca będę nieobecna z pewnością. Być może się to nie przeciągnie...
"I od kiedy to komplementem dla niewiasty są "lica jako zachód słońca czerwone"?
Toż przecież tak uhonorowana białogłowa z grobu by wstała i łeb twój durny deską trumienną rozbiła."
Poszukiwacz
Niestety od tej soboty 23 lipiec będę nieobecna aż do najprawdopodobniej 27 sierpnia. Wiem, że to duża ilość czasu ale moje dwa wyjazdy akurat na siebie się nakładają. Co jakiś czas mogę się pojawić ale nie jestem w stu procentach pewna bo nie wiem dokładnie jak tam będzie z dostępem do internetu.
Nieobecna do poniedziałku - 05.09.2011.
Powątpiewam, by udało mi się odpisać z komórki, ale próby będą. Przepraszam za zwłokę.
Poszukiwacz
W zeszły czwartek padł mi router, nie mam nawet pojęcia, czy i jakie mam opóźnienie z odpisem :V Chwilowo jestem podłączony do uczelnianego neta (yeah), ale nie odpiszę, bo mam fizykę : D Więc tego. Ómrę.